Diplon

Stranica je u pripremi – Kupnja nije dozvoljena

Izbor prave slavine za sudoper?

super slavina za sudoper

Prilikom odabira detalja naše kuhinje uglavnom ih ne planiramo mijenjati svake godine, već ih uzimamo na dulje vrijeme, stoga moramo paziti da i najmanji detalj postane dio savršeno složene priče. Evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravu kuhinjsku slavinu koja će vam odgovarati.

Izgled slavine za sudoper jeste presudan, ali i ne mora biti

slavina za sudoper

Lako je birati elemente, pazimo na boju, svjetlo, materijal, kako se slažu s ostalim namještajem, ali ako biramo “sitnice” poput slavine za sudoper, ovaj izgled nikako nije jedini element o kojem se moramo odlučiti. kupovati. Nikada ne bismo trebali birati izgled baterije nauštrb njezine dugotrajne pouzdanosti, što nam je svakako važnije. Naravno, vidjet ćemo hoće li biti lijep, pristajati, lako se održavati, ali kvaliteta bi trebala biti na prvom mjestu pri odabiru.

Senzorske slavine štede novac

Ove slavine se često nalaze u mnogim javnim ustanovama kao što su poduzeća, restorani, menze, zapravo na mjestima gdje većina ljudi koristi WC, što često zna biti veliki problem. Nešto su praktičniji od ostalih, njihov vijek trajanja je osnovna karakteristika, što na papiru automatski znači i veće uštede. Najveća prednost ovih slavina je što nema curenja vode, što je veliko olakšanje za sve nas.

Slavine s tušem

slavine sa tušem

Cijena i kvaliteta idu ruku pod ruku

Nije istina da morate platiti milijune da biste osigurali nešto što će vam poslužiti kao ostatak namještaja u stanu, ali gledajte realno, materijal koji vrijedi svoju cijenu. Pronaći odgovarajuću, izdržljivu i kvalitetnu slavinu za sudoper koja košta jednako kao u kineskim trgovinama, jednostavno nije realno. S druge strane, ne morate platiti ime i brend, već kvaliteta odlučuje. 

Obratite pažnju na svaki detalj

Svaku slavinu morate prilagoditi kuhinji u kojoj je želite koristiti. Dakle, nema prethodne kupnje dok se nešto ne poveže u određenu cjelinu. Obratite pažnju na detalje poput visine slavine, odgovara li visini ostalih elemenata, postoji li element koji je niži u odnosu na sudoper pa će vam smetati pri korištenju itd. Zatim izračunajte koliko će vam smetati ako je prevelik za dubinu sudopera, kao i kakav je to ventil. Tu je i pitanje trebate li jednoručnu ili dvoručnu slavinu, što ovisi isključivo o vama i vašim potrebama, ali nešto o čemu svakako trebate razmisliti prije odluke o kupnji.

Višecijevna slavina za sudoper

višecijevna slavina za sudoper

3-cijevna slavina za sudoper ili 2-cijevna slavina za sudoper

3-cijevna slavina za sudoper najčešće se koristi za bojlere malog volumena, dok se 2-cijevna slavina koristi za sve ostale tipove.

Niste mislili da postoji toliko detalja o kojima treba razmišljati kada je riječ o najobičnijoj slavini za sudoper, zar ne? Srećom, imamo veliki izbor svih vrsta, kao i trenutno najpopularnijih brendova na tržištu, stoga ne brinite, naći će se nešto za vaše potrebe, koliko god komplicirano izgledalo nakon kvara. Najvažnije je da znamo što nam konkretno treba, a za sve ostalo brinemo sami.

Diplon.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam". Čitaj više.
Prihvaćam
Odaberite polja za prikaz. Drugi će biti skriveni. Povucite i ispustite da promijenite redoslijed.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Kliknite izvana da biste sakrili traku za usporedbu
Usporedi
Košarica za kupovinu Zatvorite