Diplon

Stranica je u pripremi – Kupnja nije dozvoljena

Uvjeti

Opće odredbe

Poštovani korisnici, molimo prije korištenja naših usluga pažljivo pročitajte sljedeće uvjete. Posjetom i kupnjom naših proizvoda znači da ste pročitali naše uvjete i da se s njima u cijelosti slažete. Nemojte koristiti ovu web stranicu ukoliko su vam ovi uslovi neprihvatljivi.

Tvrtka Diplon d.o.o. omogućuje vam korištenje svojeg web mijesta, što podliježe dolje navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja odnose se na sve usluge i sadržaje naše tvrtke Diplon d.o.o. Posjetom i korištenjem bilo kojeg dijela našeg portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i da prihvaćaju korištenje sadržaja ove stranice za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Tvrtka Diplon d.o.o. ažuriranjem ovog dokumenta može revidirati ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku . Povremeno posjetite ovu web stranicu kako biste pregledali trenutne Uvjete korištenja, budući da vas obavezuju. 

Registracija

Registracija na webshopu Diplon dopuštena je samo osobama starijim od 18 godina.

Registracija se odnosi na kreiranje vašeg korisničkog računa na “prijava/registracija” odjeljak naše web stranice, gdje se registriranje obavlja putem obrasca za registraciju.

Na stranici za registraciju morate obavijezno ispuniti podatke obrasca označene zvjezdicom, kako biste uspješno kreirali račun i registrirali se na stranici Diplon d.o.o internet trgovine. Za otvaranje korisničkog računa potrebna vam je e-mail adresa, kao i jedinstvena zaporka koju morate čuvati samo za sebe i nikako je ne dijeliti je s drugim osobama.

Vi ste u potpunosti odgovorni (pravno i materijalno) za sve radnje na stranici i naloge napravljene prema vašoj narudžbi.

Dužni ste redovito ažurirati svoj račun zbog povremenih promena vaših podataka i na taj način nas obavijestiti o promjenama koje su učinjene. Registracijom za kupca na  Diplon webshopu u potpunosti izjavljujete da se slažete sa svim navedenim uvjetima i pravilima korištenja naše stranice. Podatke koje unesete Diplon d.o.o. će se koristiti isključivo u svrhu kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta te se neće koristiti u druge svrhe niti prosljeđivati drugim osobama. Kupac je dužan za točnost svih unesenih podataka

Prava intelektualnog vlasništva

U tvrtki Diplon d.o.o. ne toleriramo neovlašteno korištenje naših logotipa, naziva i zaštitnih znakova. Naši zaštitni znakovi zaštićeni su nacionalnim zakonima te međunarodnim zakonima i ugovorima. Ovim Uvjetima ili Vašom upotrebom stranice ne daje se licenca za korištenje naših zaštitnih znakova i strogo je zabranjeno korištenje naših zaštitnih znakova na bilo koji način.

Autorska prava

Tvrtka Diplon d.o.o. posjeduje autorska prava na sve sadržaje na web stranici (tekstualne, vizualne i audio materijale, programske kodove, baze podataka i dr.). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja ove web stranice, bez dopuštenja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ponašanje koje nije dopušteno

Prilikom korištenja naše stranice nije vam dopušteno:

 • onemogućiti ili ometati bilo koje sigurnosne značajke na  našoj stranici
 • postavljati ili objavljivati na našoj stranici bilo kakav materijal koji je prijeteći i rasističke prirode
 • dajete netočne informacije  u svom profilu
 • koristiti osobne podatke drugih osoba bez dopuštenja te osobe
 • sudjelovati u bilo kakvom nezakonitom ponašanju
 • ometate, mijenjate ili hakirate web mjesto 

Ako prekršite neki od ovih Uvjeta, možemo vas spriječiti u korištenju ove web stranice na privremenoj ili trajnoj osnovi. Možemo poduzeti druge mjere protiv vas, uključujući ali ne ograničavajući se na prijavu nadležnim državnim tijelima, slanje upozorenja ili podizanje same tužbe.

Korisnički podaci

Osobni podaci koji budu proslijeđene na web stranicu tvrtke Diplon d.o.o. postupat će se s njima u skladu s našim online dokumentom o privatnosti i zaštiti korisničkih podataka. Zabranjeno je prijenos ili objavljivanje na ili s ove stranice bilo kakvog nezakonitog, uvredljivog, rasističkog, klevetničkog,pornografskog ili drugog materijala koji krši bilo koji zakon.

Tvrtka Diplon d.o.o. na ovoj stranici ne želi od Vas primati povjerljive ili druge informacije kojima ne može slobodno raspolagati. Sve informacije i materijale koje prenosite ili šaljete na ovu stranicu smatrat će se nepovjerljivima. Tvrtka Diplon d.o.o. nema nikakve obveze prema ovim materijalima.

Naši zaposlenici mogu primjenjivati ili na drugi način koristiti sve podatke, slike, zvukove, tekstove i sve druge materijale sadržane u njima za komercijalnu i nekomercijalne svrhu.

Ova skupina podataka ne uključuje Vaše osobne podatke. U skladu s našom Izjavom o privatnosti, koristimo ih za internu upotrebu i ne otkrivamo ih niti prosljeđujemo trećim stranama, već ih koristimo isključivo za obradu vaših narudžbi.

Diplon d.o.o. sve informacije vezane uz transakcije kupaca na našoj web trgovini smatraće se poslovnom tajnom i s njima treba postupati u skladu sa zakonskim propisima.

Zaštita povjerljivih transakcijskih podataka

Prilikom korištenja platnih kartica, povjerljivi podaci su potpuno zaštićeni i prenose se putem javne mreže u zaštićenom (kriptiranom) obliku korištenjem SSL protokola i PKI sustava, kao trenutno najsuvremenije kriptografske tehnologije u službi zaštite vaših podataka.

Diplon.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam". Čitaj više.
Prihvaćam
Odaberite polja za prikaz. Drugi će biti skriveni. Povucite i ispustite da promijenite redoslijed.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Kliknite izvana da biste sakrili traku za usporedbu
Usporedi
Košarica za kupovinu Zatvorite