Diplon

Stranica je u pripremi – Kupnja nije dozvoljena

Uvjeti

Opće odredbe

Poštovani korisnici, molimo pažljivo pročitajte sljedeće uvjete prije korištenja naših usluga. Svaki posjet našim stranicama, kao i kupnja, znači da ste pročitali ove uvjete i da se s njima u cijelosti slažete. Ako su vam neprihvatljivi, nemojte koristiti ovu stranicu.

Tvrtka Diplon d.o.o. omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala, što podliježe dolje navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja odnose se na sve sadržaje i usluge tvrtke Diplon d.o.o. Korištenjem bilo kojeg dijela portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima, kao i da prihvaćaju korištenje sadržaja ovog portala isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Tvrtka Diplon d.o.o. može revidirati ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku ažuriranjem ovog dokumenta. Posjetite ovu stranicu povremeno kako biste pregledali trenutne Uvjete korištenja, budući da vas obvezuju. 

Registracija

 

Za registraciju na webshopu Diplon morate imati najmanje 18 godina.

Registracija se odnosi na kreiranje vašeg korisničkog računa na “prijava/registracija” odjeljak web stranice, gdje se možete registrirati putem obrasca za registraciju.

Na stranici obrasca za registraciju morate ispuniti podatke označene zvjezdicom, kako biste uspješno kreirali račun i registrirali se na stranici internet trgovine. Za otvaranje korisničkog računa potrebna vam je e-mail adresa, kao i jedinstvena zaporka koju morate čuvati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Vi ste u potpunosti odgovorni (materijalno i pravno) za sve radnje i naloge napravljene prema vašoj narudžbi.

Zbog promjene nekih podataka, dužni ste redovito ažurirati svoj račun i na taj način nas obavijestiti o promjenama. Registracijom za kupca Diplon webshopa izjavljujete da se slažete sa svim navedenim uvjetima i pravilima korištenja. Unesene podatke Diplon d.o.o. će se koristiti isključivo u svrhu kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta te ih neće koristiti u druge svrhe niti ih prosljeđivati trećim osobama. Kupac je odgovoran za točnost i potpunost svih unesenih podataka

Prava intelektualnog vlasništva

U tvrtki Diplon d.o.o. ne toleriramo neovlašteno korištenje naših zaštitnih znakova, trgovačkih imena, logotipa i naziva. Zaštitni znakovi zaštićeni su nacionalnim zakonima o zaštitnim znakovima te međunarodnim zakonima i ugovorima. Ovim Uvjetima ili Vašom upotrebom Stranice ne daje se licenca za korištenje zaštitnih znakova. Strogo je zabranjeno neovlašteno korištenje naših zaštitnih znakova na bilo koji način.

Autorska prava

Tvrtka Diplon d.o.o. posjeduje autorska prava na sve sadržaje na web stranici (baze podataka, tekstualne, vizualne i audio materijale, programske kodove). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove stranice, bez dopuštenja vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ponašanje koje nije dopušteno

Prilikom korištenja naše stranice nije vam dopušteno:

 • ometati ili onemogućiti bilo koje sigurnosne značajke na stranici
 • objavljivati ili postavljati na web stranicu bilo kakav materijal koji je prijeteći
 • dajete netočne informacije  u svom profilu
 • koristiti tuđe osobne podatke bez dopuštenja te osobe
 • sudjelovati u bilo kakvom nezakonitom ponašanju
 • mijenjate, ometate, presrećete ili hakirate web mjesto 

Ako prekršite bilo koji od ovih Uvjeta, možemo vas spriječiti u korištenju ove web stranice na trajnoj ili privremenoj osnovi. Možemo poduzeti druge mjere, uključujući ali ne ograničavajući se na prijavu nadležnim državnim tijelima, slanje upozorenja ili podizanje same tužbe.

 

Korisnički podaci

Osobni podaci koje proslijedite na web stranicu tvrtke Diplon d.o.o. u svrhu dobivanja proizvoda ili usluga postupat će se u skladu s našim online dokumentom o privatnosti. Zabranjeno je objavljivanje ili prijenos na ili s ove stranice bilo kakvog nezakonitog, uvredljivog, klevetničkog, opscenog, pornografskog ili drugog materijala koji krši bilo koji zakon.

Tvrtka Diplon d.o.o. na ovom mjestu ne želi od Vas primati povjerljive ili druge informacije kojima ne može slobodno raspolagati. Svi materijali, informacije ili druge komunikacije koje prenosite ili šaljete na ovu stranicu smatrat će se nepovjerljivima. Tvrtka Diplon d.o.o. nema nikakve obveze prema ovim komunikacijama.

Naši zaposlenici mogu kopirati, otkrivati, distribuirati, primjenjivati ili na drugi način koristiti najave i sve podatke, slike, zvukove, tekstove i sve druge materijale sadržane u njima za bilo koju i sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.

Ova skupina podataka ne uključuje Vaše osobne podatke. U skladu s našom Izjavom o privatnosti, koristimo ih samo za internu upotrebu, ne otkrivamo ih niti prosljeđujemo trećim stranama, već ih koristimo isključivo za potrebe obrade vaših narudžbi.

Sve informacije vezane uz transakcije kupaca – trgovina Diplon d.o.o. smatraju se poslovnom tajnom i s njima treba postupati u skladu sa zakonskim propisima.

 

Zaštita povjerljivih transakcijskih podataka

Prilikom unosa podataka o platnoj kartici, povjerljivi podaci prenose se putem javne mreže u zaštićenom (kriptiranom) obliku korištenjem SSL protokola i PKI sustava, kao trenutno najsuvremenije kriptografske tehnologije.

Diplon.hr koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam". Čitaj više.
Prihvaćam
Odaberite polja za prikaz. Drugi će biti skriveni. Povucite i ispustite da promijenite redoslijed.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Kliknite izvana da biste sakrili traku za usporedbu
Usporedi
Usporedi ×
Usporedite! Nastavite s kupnjom
Košarica za kupovinu Zatvorite